Nižná - Zjednodušená verzia stránok
Nastavenie veľkosti písma
+

Extraligoví florbalisti cez víkend úspešní na 50%

Extraligoví florbalisti cez víkend úspešní na 50%

Muži z FBK Nižná pokračovali cez víkend 2.-3.10.2021 extraligovým dvojkolom.

Na „domácej“ palubovke v Tvrdošíne privítali v sobotu Tsunami Záhorskú Bystricu a v nedeľu ŠK Victory Stars Nová Dubnica. Bodovať sa im podarilo len v druhom zápase s Dubnicou. Nižná sa tak po 6 kolách nachádza na ôsmom mieste v slovenskej najvyššej súťaži.

FBK Nižná – Tsunami Záhorská Bystrica 3:7 (1:4, 0:0, 2:3)

Za Nižnú sa presadili: Bachan, Medžo (Latka), Latka (Reguly)

Patrik Bachan pre SZFB (tréner, FBK Nižná): „Nezachytili sme úvod zápasu. Chceli sme si tam vypracovať náskok, ale nepodarilo sa nám to. Akurát sme dali náskok súperovi, ktorý to celý zápas kontroloval. Prestrieľali sme ho, ale proste nám to dnes nechcelo padať. Ťažký zápas na psychiku. Trápili sme sa v koncovke a už aj keď sme boli v dobrých pozíciách, tak sme zbytočne nahrávali alebo netrafili. Musíme to hodiť za hlavu pred zajtrajším zápasom."

FBK Nižná – ŠK Victory Stars Nová Dubnica 10:7 (3:1,1:6,6:0)

Za Nižnú sa presadili: Medžo, Latka (Hujo), Bachan (Drozd), Reguly (Bachan), Laštík (Reguly), Medžo (Bachan), Medžo (Reguly), Bachan (Laštík), Bachan (Košarišťan), Reguly (Bachan)

Martin Latka pre SZFB (hráč FBK Nižná): „Aj napriek tomu, že sme mali loptu častejšie na hokejkách ako náš súper, nedokázali sme prekonať obranu hostí. Trápili sme sa aj v koncovke a druhá tretina tohto duelu bola najhorším našim výkonom v doterajšom priebehu sezóny. Nevyzeralo to s nami dobre, no našťastie sme sa v závere prebudili a premenili šance, čo zariadilo naše víťazstvo.“

Extraliga pokračuje 7. kolom v netradičnom pondelkovom termíne 11.10.2021 o 17:00 v Prešove. Zápas by mal byť sledovateľný prostredníctvom novej televízie JOJ Šport. Všetky zápasy sú streamované aj na internetovej platforme huste.tv.   

Fotky nafotil Jozef Lepáček.

 

Tabuľka:

v

Dátum vloženia: 8. 10. 2021 8:43
Dátum poslednej aktualizácie: 8. 10. 2021 8:57
Autor: Martin Žuffa